کتابخانه مرکزی  
فرمول جستجو:
جستجو در م‍وض‍وع‌ : Food industry and trade
انواع مدارک:
پايگاه هاي اطلاعاتي:
جستجو در بانک اصلي
 
موضوع:
Extraction (Chemistry
Food
Food adulteration and inspection Handbooks, manuals, etc
Emulsions
Phenols
Foo
Food industry and trade
 
پدیدآور:
Fellows, P.(Peter),1953-
Redman, Nina.
Fuller, Gordon W.
Shahidi, Fereidoon,1951-
Ibarz, Albert.
Earle, Mary D.
Walstra, Pieter.
Maroulis, Zacharias B.,1957-
 
ناشر:
CRC Press,
Marcel Dekker, Inc.,
Blackwell Pub.,
Woodhead Pub. ;Boca Raton, FL :CRC Press,
ABC-CLIO,
CRC Press ;Abington, Cambridge, England :Woodhead,
Marcel Dekker,
 
مرتب سازي صعودي براساس       
پالایش جستجو جستجو جديد    
    
1  
کتاب لاتین
 
 
Phenolics in food and nutraceuticals
Shahidi, Fereidoon,1951- ؛  Boca Raton CRC Press,   ، 2003
شماره راهنما: ‭TP‬,‭453‬,‭.P45,S55‬,‭2003‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

2  
کتاب لاتین
 
 
Food product development
Earle, Mary D. ؛  Boca Raton, Fla. CRC Press ;Abington, Cambridge, England :Woodhead,   ، 2001
شماره راهنما: ‭HD‬,‭9000.5‬,‭.E168‬,‭2001‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

3  
کتاب لاتین
 
 
Food processing technology
Fellows, P.(Peter),1953- ؛  Cambridge, England Woodhead Pub. ;Boca Raton, FL :CRC Press,   ، 2000(2002 printing)
شماره راهنما: ‭TP‬,‭370‬,‭.F45‬,‭2000‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

4  
کتاب لاتین
 
 
Handbook of fruits and fruit processing
Ames, Iowa Blackwell Pub.,   ، 2006
شماره راهنما: ‭TP‬,‭370‬,‭.H264‬,‭2006‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

5  
کتاب لاتین
 
 
Food plant economics
Maroulis, Zacharias B.,1957- ؛  Boca Raton, FL CRC Press,   ، c2008
شماره راهنما: ‭TP‬,‭370.5‬,‭.M36‬,‭2008‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

6  
کتاب لاتین
 
 
Food safety
Redman, Nina. ؛  Santa Barbara, Calif. ABC-CLIO,   ، 2000
شماره راهنما: ‭TX‬,‭531‬,‭.R44‬,‭2000‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

7  
کتاب لاتین
 
 
Food processing
Ames, Iowa Blackwell Pub.,   ، 2004
شماره راهنما: ‭TP‬,‭370‬,‭.F626‬,‭2004‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

8  
کتاب لاتین
 
 
Extraction optimization in food engineering
New York Marcel Dekker, Inc.,   ، c2003
شماره راهنما: ‭TP‬,‭370.5‬,‭.E95‬,‭2003‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

9  
کتاب لاتین
 
 
Food emulsions
New York Marcel Dekker,   ، c2004
شماره راهنما: ‭TP‬,‭156‬,‭.E6,F66‬,‭2004‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

10  
کتاب لاتین
 
 
Physical chemistry of foods
Walstra, Pieter. ؛  New York Marcel Dekker,   ، c2003
شماره راهنما: ‭TP‬,‭372.5‬,‭.W355‬,‭2003‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

11  
کتاب لاتین
 
 
Food, consumers, and the food industry
Fuller, Gordon W. ؛  Boca Raton, FL CRC Press,   ، 2000
شماره راهنما: ‭TX‬,‭353‬,‭.F835‬,‭2000‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

12  
کتاب لاتین
 
 
Food science and food biotechnology
Boca Raton CRC Press,   ، c2003
شماره راهنما: ‭TP‬,‭248.65‬,‭.F66,F733‬,‭2003‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

13  
کتاب لاتین
 
 
Unit operations in food engineering
Ibarz, Albert. ؛  Boca Raton CRC Press,   ، c2003
شماره راهنما: ‭TP‬,‭370‬,‭.I2313‬,‭2002‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

14  
کتاب لاتین
 
 
Transport phenomena in food processing
Boca Raton CRC Press,   ، c2003
شماره راهنما: ‭TP‬,‭371.2‬,‭.T73‬,‭2003‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک