کتابخانه مرکزی  
فرمول جستجو:
جستجو در م‍وض‍وع‌ : Food industry and trad
انواع مدارک:
پايگاه هاي اطلاعاتي:
جستجو در بانک اصلي
 
موضوع:
Food adulteration and inspection
Sustainable developmen
Food of animal origi
Food law and legislation
Fermented foods
Foo
Food industry and trad
 
پدیدآور:
Buncic, Sava.
Packard, Vernal S.
Huang, Yanbo,1958-
Maroulis, Zacharias B.,1957-
 
ناشر:
CRC Press,
Routledge,
Wiley-Interscience,
University of Minnesota Press,
Royal Society of Chemistry,
Aspen Publishers,
Earthscan ;Ottawa [Ont.] :International Development Research Centre,
University of Nebraska Press,
Woodhead Pub. ;Boca Raton, FL :CRC Press,
Ashgate,
Taylor & Francis,
CRC Press ;Cambridge, England :Woodhead,
CABI Pub.,
Marcel Dekker,
 
مرتب سازي صعودي براساس       
پالایش جستجو جستجو جديد    
    
1  
کتاب لاتین
 
 
Hygiene in food processing
Cambridge Woodhead Pub. ;Boca Raton, FL :CRC Press,   ، 2003
شماره راهنما: ‭TP‬,‭373.6‬,‭.H9‬,‭2003‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

2  
کتاب لاتین
 
 
Thermal technologies in food processing
Boca Raton CRC Press ;Cambridge, England :Woodhead,   ، 2001
شماره راهنما: ‭TP‬,‭371.2‬,‭.T445‬,‭2001‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

3  
کتاب لاتین
 
 
Traditional food production and rural sustainable development
Farnham, England ;Burlington, VT Ashgate,   ، c2009
شماره راهنما: ‭HC‬,‭79‬,‭.E5,T732‬,‭2009‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

4  
کتاب لاتین
 
 
Remaking the North American food system
Lincoln University of Nebraska Press,   ، c2007
شماره راهنما: ‭HD‬,‭9005‬,‭.R46‬,‭2007‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

5  
کتاب لاتین
 
 
Integrated food safety and veterinary public health
Buncic, Sava. ؛  Wallingford, UK ;Cambridge, MA CABI Pub.,   ، c2006
شماره راهنما: ‭RA‬,‭601‬,‭.S28‬,‭2006‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

6  
کتاب لاتین
 
 
The future control of food
London ;Sterling, VA Earthscan ;Ottawa [Ont.] :International Development Research Centre,   ، 2008
شماره راهنما: ‭K‬,‭3926‬,‭.F88‬,‭2008‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

7  
کتاب لاتین
 
 
Food ethics
London ;New York Routledge,   ، 1996
شماره راهنما: ‭HD‬,‭9000.5‬,‭.F5948‬,‭1996‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

8  
کتاب لاتین
 
 
Food safety handbook
Hoboken, N.J. Wiley-Interscience,   ، c2003
شماره راهنما: ‭TP‬,‭373.5‬,‭.F67‬,‭2003‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

9  
کتاب لاتین
 
 
Processed foods and the consumer
Packard, Vernal S. ؛  Minneapolis University of Minnesota Press,   ، c1976
شماره راهنما: ‭TP‬,‭372.6‬,‭.P3‬,‭1976‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

10  
کتاب لاتین
 
 
Food process design
Maroulis, Zacharias B.,1957- ؛  New York Marcel Dekker,   ، c2003
شماره راهنما: ‭TP‬,‭370‬,‭.M34‬,‭2003‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

11  
کتاب لاتین
 
 
Fermentation and food safety
Gaithersburg, Md. Aspen Publishers,   ، 2001
شماره راهنما: ‭TP‬,‭371.44‬,‭.F47‬,‭2001‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

12  
کتاب لاتین
 
 
Automation for food engineering
Huang, Yanbo,1958- ؛  Boca Raton, Fla. CRC Press,   ، 2001
شماره راهنما: ‭TP‬,‭372.8‬,‭.H83‬,‭2001‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

13  
کتاب لاتین
 
 
Waste treatment in the food processing industry
Boca Raton, Fla. Taylor & Francis,   ، 2006
شماره راهنما: ‭TD‬,‭899‬,‭.F585,W37‬,‭2005‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

14  
کتاب لاتین
 
 
Food safety and food quality
Cambridge, UK Royal Society of Chemistry,   ، c2001
شماره راهنما: ‭TX‬,‭531‬,‭.F5678‬,‭2001‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک