کتابخانه مرکزی  
فرمول جستجو:
جستجو در م‍وض‍وع‌ : Foo
انواع مدارک:
پايگاه هاي اطلاعاتي:
جستجو در بانک اصلي
 
موضوع:
Agricultural biotechnolog
Die
Fung
Foo
School childre
Nutritio
Food industry and trad
Radiation preservation of foo
 
پدیدآور:
Packard, Vernal S.
Thompson, Paul B.,1951-
 
ناشر:
CRC Press,
Karger,
National Academies Press,
Woodhead,
Oxford University Press,
University of Minnesota Press,
Springer,
Blackwell Pub.,
Elsevier,
IFT Press ;Ames, Iowa :Blackwell Pub.,
CRC/Taylor & Francis,
Blackwell,
Wiley-VCH,
CRC Press ;Cambridge, England :Woodhead,
CRC Press ;Cambridge, England :Woodhead Pub.,
 
مرتب سازي صعودي براساس       
پالایش جستجو جستجو جديد    
    
  1     2      
1  
کتاب لاتین
 
 
The stability and shelf life of food
Boca Raton CRC Press ;Cambridge, England :Woodhead Pub.,   ، 2000
شماره راهنما: ‭TP‬,‭373.3‬,‭.S73‬,‭2000‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

2  
کتاب لاتین
 
 
Thermal technologies in food processing
Boca Raton CRC Press ;Cambridge, England :Woodhead,   ، 2001
شماره راهنما: ‭TP‬,‭371.2‬,‭.T445‬,‭2001‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

3  
کتاب لاتین
 
 
Natural antimicrobials for the minimal processing of foods
Cambridge Woodhead,   ، 2003
شماره راهنما: ‭TP‬,‭371.2‬,‭.N38‬,‭2003‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

4  
کتاب لاتین
 
 
Plastic packaging materials for food
Weinheim ;New York Wiley-VCH,   ، c2000
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

5  
کتاب لاتین
 
 
Diet diversification and health promotion
Basel ;New York Karger,   ، 2005
شماره راهنما: ‭RA‬,‭784‬,‭.D537‬,‭2005‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

6  
کتاب لاتین
 
 
Advances in food and nutrition research
Amsterdam ;Boston Elsevier,   ، 2006
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

7  
کتاب لاتین
 
 
Food in medieval England
Oxford ;New York Oxford University Press,   ، 2006
شماره راهنما: ‭TX‬,‭360‬,‭.G7,F67‬,‭2006‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

8  
کتاب لاتین
 
 
Nutrition standards for foods in schools
Washington, D.C. National Academies Press,   ، c2007
شماره راهنما: ‭LB‬,‭3479‬,‭.U6,N88‬,‭2007‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

9  
کتاب لاتین
 
 
Food irradiation research and technology
Ames, Iowa Blackwell Pub.,   ، 2006
شماره راهنما: ‭TP‬,‭371.8‬,‭.F676‬,‭2006‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

10  
کتاب لاتین
 
 
Food safety of proteins in agricultural biotechnology
Boca Raton, FL CRC Press,   ، c2008
شماره راهنما: ‭S‬,‭494.5‬,‭.B563,F66‬,‭2008‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

11  
کتاب لاتین
 
 
Functional foods and biotechnology
Boca Raton, FL CRC/Taylor & Francis,   ، c2007
شماره راهنما: ‭TP‬,‭248.65‬,‭.F66,F84‬,‭2007‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

12  
کتاب لاتین
 
 
Food biotechnology in ethical perspective
Thompson, Paul B.,1951- ؛  Dordrecht Springer,   ، c2007
شماره راهنما: ‭TP‬,‭248.65‬,‭.F66,T47‬,‭2007‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

13  
کتاب لاتین
 
 
Biotechnology in flavor production
Oxford ;Ames, Iowa Blackwell,   ، 2008
شماره راهنما: ‭TP‬,‭248.65‬,‭.F66,B637‬,‭2008‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

14  
کتاب لاتین
 
 
Novel food ingredients for weight control
Cambridge, [England] ; Boca Raton, Fl. Woodhead,   ، c2007
شماره راهنما: ‭TX‬,‭531‬,‭.N69‬,‭2007‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

15  
کتاب لاتین
 
 
Applied mycology and biotechnology
Amsterdam ;New York Elsevier,   ، 2001-2006
شماره راهنما: ‭TP‬,‭248.27‬,‭.F86,A67‬,‭2001‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

16  
کتاب لاتین
 
 
Applied mycology and biotechnology
Amsterdam ;New York Elsevier,   ، 2001-2006
شماره راهنما: ‭TP‬,‭248.27‬,‭.F86,A67‬,‭2001‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

17  
کتاب لاتین
 
 
Instrumental methods in food analysis
Amsterdam ;New York Elsevier,   ، 1997
شماره راهنما: ‭TX‬,‭541‬,‭.I564‬,‭1997‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

18  
کتاب لاتین
 
 
Instrumental methods in food and beverage analysis
Amsterdam ;New York Elsevier,   ، 1998
شماره راهنما: ‭TX‬,‭541‬,‭.I565‬,‭1998‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

19  
کتاب لاتین
 
 
Preharvest and postharvest food safety
[Chicago, Ill.] IFT Press ;Ames, Iowa :Blackwell Pub.,   ، 2004
شماره راهنما: ‭QR‬,‭115‬,‭.P735‬,‭2004‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

20  
کتاب لاتین
 
 
Processed foods and the consumer
Packard, Vernal S. ؛  Minneapolis University of Minnesota Press,   ، c1976
شماره راهنما: ‭TP‬,‭372.6‬,‭.P3‬,‭1976‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

  1     2